0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان
اخبار و مقالات
  • 630
  • 246 مرتبه
اینستاگرام مؤثرترین شبکه اجتماعی در بین کسب‌وکارها است

اینستاگرام مؤثرترین شبکه اجتماعی در بین کسب‌وکارها است

12/05/1400

نوین هاب در این گزارش ضمن پرداخت به آمار و ارقام مرتبط به پلتفرم و کاربران خود، تحلیلی هم بر وضعیت شبکه‌های اجتماعی محبوب دنیا از جمله اینستاگرام، توییتر، واتس اپ و تلگرام نیز داشته و آمار و ارقام جالبی ارائه کرده که مطالعه آن‌ها خالی از لطف نیست. در ادامه چکیده‌ای از مهم‌ترین مطالب مطرح شده در این گزارش را مرور خواهیم کرد.

فیسبوک با ۲.۸۵ میلیارد کاربر، همچنان در صدر فهرست پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی دنیا قرار دارد اما رتبه دوم به یوتیوب با ۲.۲۹ میلیارد و رتبه سوم به اینستاگرام با ۱.۰۷۴ میلیارد کاربر می‌رسد. جالب است که تیک تاک هم به باشگاه میلیاردی‌ها پیوسته و حالا بیش از یک میلیارد طرفدار دارد.طبق گزارش سالانه نوین هاب، با استناد بر آمار و ارقامی که Datareportal منتشر کرده در حال حاضر بیش از ۵۵ درصد جمعیت دنیا از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند که تعداد آن‌ها به ۴.۳۳ میلیارد کاربر می‌رسد.

اما در خصوص ایران، واتس اپ با بیش از ۵۰ میلیون کاربر پرطرفدارترین پیام‌رسان و شبکه‌ اجتماعیست و تلگرام با ۴۹ میلیون و اینستاگرام با ۴۷ میلیون کاربر در رده‌های بعدی قرار دارند. همچنین اپلیکیشن روبیکا با بیش از ۲۶ میلیون کاربر پرطرفدارترین شبکه اجتماعی بومی به شمار می‌آید که این روزها با مطرح شدن طرح صیانت مجلس، صحبت‌هایی مبنی بر جایگزین کردن آن با اینستاگرام به گوش می‌رسد.

بر اساس گزارش socialmediatoday در فوریه ۲۰۲۱، فیسبوک محبوب‌ترین شبکه اجتماعی برای کسب و کارهای دنیاست و اینستاگرام و تیک تاک در رتبه‌های بعدی قرار دارند. نکته جالب توجه در این نمودار حضور شبکه‌های اجتماعی پینترست و ردیت است که جنس کاربران متفاوتی دارند و یقینا فرصت‌های ایده‌آلی برای مباحث مارکتینگ در بر دارند.

در ادامه گزارش سالانه نوین هاب، به محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی برای کسب و کارهای ایرانی پرداخته شده که بر همین اساس اینستاگرام با اختلاف در رتبه اول قرار دارد. رتبه دوم به تلگرام رسیده و جالب است فیسبوک که از دوران اوج محبوبیتش در کشورمان سال‌ها گذشته، در رتبه سوم قرار گرفته است.همچنین طبق گزارش نوین هاب آپارات محبوب‌ترین شبکه اجتماعی بومی برای کسب و کارهای ایرانی بوده است. تلگرام با اختلافی فاحش و اختصاص آمار ۱۳.۹ درصد، در رتبه دوم و فیسبوک با ۷.۲ درصد در رتبه سوم قرار گرفته است. بیشترین آمار مرتبط با پیام‌رسان‌های داخلی هم برای سروش پلاس به دست آمده که فقط ۲.۶ درصد از آمار را به خود اختصاص داده است.

غالبیت آماری اینستاگرام، در زمینه درصد پست‌های منتشر شده هم صدق می‌کند. حدود ۶۱.۶ درصد پست‌های منتشر شده مربوط به اینستاگرام بوده و تلگرام و فیسبوک با ۲۲.۸ درصد و ۴.۹ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.در میان پلتفرم‌های ایرانی هم آپارات و بله هر کدام با یک درصد آمار که رقم بسیار ناچیزی است، در رده‌های ششم و هفتم جای گرفته‌اند.

طبق گزارش سالیانه نوین هاب، محبوب‌ترین نوع محتوای منتشر شده توسط کسب و کارها «استوری» های اینستاگرامی بوده‌اند که چیزی بالغ بر ۵۲.۱ درصد از آمار را به خود اختصاص داده‌اند. با این حساب می‌توان استوری‌های اینستاگرامی را سودده‌ترین ابزار تبلیغاتی برای کسب و کارها به شمار آورد.

همچنین در بازه زمانی تیر ۹۹ تا تیر ۱۴۰۰ تعداد اکانت‌های متصل شده به نوین هاب رشدی ۹۶ برابری داشته و تعداد محتواهای ارسال شده توسط کاربران با نوین هاب تقریبا ۱۴۸ برابر شده است.